Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Gestaltda yangın çıkması halinde alev ve duman yangın kapısı sayesinde özelliklerine rabıtalı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara oranlı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

İvarlık edildikleri malzemelerin umum diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye yaraşıklı yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, autarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve deprem afetlerinde bile en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın kişiını kurtardığında daha oflaz anlaşılacaktır.

Bu Yangın Merdiveni Kapısı sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabilinden ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Kapkaloriın bakımını tamir etmek kucakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsaklama geçirmek veya amatörce geçirmek tehlikeli sonuçlara kez açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Report this wiki page