Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Aile ve ofis üzere mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Örneğin, yangın merdiveni baplarının belirli bir şule dayanımı süresine malik olması yahut yangın sırasında esrar geçişini engellemesi kabilinden standartlara muvafık olmaları gerekmektedir.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair kompetan olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve bâtıneride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme boşlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyar davranılmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İstanbul Cumhuriyet Sermüddeiumumilığı'nın tutuklamaya itme tasarsında, yangın sonrasında vaka yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin bilirkişi ekipleri, üç kişilik iş emniyetliği ve yangın mütehassısı eksper heyetince ve 2 Cumhuriyet Savcısı nezaretinde tetkik ve ayyaşif mimarildığı kaydedildi.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate tuzakınarak lüzumlu nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini usturuplu görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler görüş önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. Yangın Kapısı Fiyatları İnsanların ürkü simultane hızla boşaltma olmasını sağlayan bu boyut can kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Yangına karşı güvende geçirmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın gönül eminğini peylemek üzere kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste yüce birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna sargılı olarak değalışverişmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en makul fiyata satın kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page